Επιλογή Σελίδας

Ιστορικό

[vc_row el_id=»istoriko»][vc_column][trx_title style=»underline» align=»center»]Ιστορικό[/trx_title][vc_column_text]

Όλα ξεκίνησαν το 1989, όταν ανοίξαμε στο Ρίο το 1° μας κατάστημα, το οποίο ήταν και το πρώτο στην πόλη που έκανε διανομή πίτσας κατ’ οίκον. Από την πρώτη στιγμή κυρίαρχο μέλημα μας ήταν η υψηλή ποιότητα των υλικών μας που θα εξασφάλιζε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας και η σωστή οργάνωση των διανομών μας, ώστε οι πελάτες μας να παραλαμβάνουν έγκαιρα στον χώρο τους την παραγγελία τους. Η άμεση και ζεστή ανταπόκριση του κόσμου, μας οδήγησε στο άνοιγμα του 2ου καταστήματος μας στην Άνω Πόλη (6ου Συντάγματος) το 1992.

Από εκεί και μετά η εξέλιξη ήταν ραγδαία. Tο 1993 δημιουργούμε το 3° μας κατάστημα στο κέντρο της πόλης (Κορίνθου 94, πλ. Πυροσβεστείου) ακολουθεί το 4° κατάστημα στην περιοχή Ταραμπούρα (Ακρωτηρίου 219) το 1994 ενώ το 5° κατάστημα στην Αγυιά (Αρέθα 1) λειτουργεί από το 2009

Από το 2004 η Pizza Express ξεκινάει την παρουσία της και στην αγορά της Αθήνας με κατάστημα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας 72. Η εξέλιξη και η ανάπτυξη ήταν ραγδαία με αποτέλεσμα την έναρξη λειτουργίας του καταστήματος στο Περιστέρι το 2012, της Καισαριανής τον Φεβρουάριο του 2014 και στο Ιλίου το Σεπτέμβριο του 2014….και η πορεία συνεχίζεται!!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=»stretch_row» inverse=»» style_line=»yes» css=».vc_custom_1544176990911{background-image: url(https://pizza-express.gr/wp-content/uploads/2018/12/profil.jpg?id=2057) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}»][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=»7em»][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=»yes» css=».vc_custom_1540482225899{margin-top: 2em !important;}»][vc_column width=»1/2″][vc_single_image image=»1715″ img_size=»full»][trx_columns count=»1″ equalheight=»yes» margins=»» bottom=»small»][/trx_columns][/vc_column][vc_column width=»1/2″][trx_section left=»medium» right=»medium»][vc_empty_space height=»6px»][vc_column_text]Καμάρι μας είναι το υπερσύγχρονο εργαστήρι μας στην οδό Οουρείας 55, όπου καθημερινά παρασκευάζονται από τα πιο αγνά υλικά και με τις πιο υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούν τα καταστήματα μας (ζύμη πίτσας, σάλτσες κλπ).

Όλα μεταφέρονται καθημερινά με φορτηγά ψυγεία στα καταστήματα, προκειμένου να διασφαλίζεται εκείνο το χαρακτηριστικό που μας έφερε στην κορυφή και μας κρατάει εκεί όλα αυτά τα χρόνια, η ασυναγώνιστη ποιότητα των προϊόντων μας![/vc_column_text][vc_empty_space height=»1.3em»][/trx_section][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]